Skip to content

Rialto Rosmalen B.V. verkoopt winkelcentrum De Groote Wielen in Rosmalen aan Bouwinvest Retail Fund

Rialto Rosmalen B.V., een dochteronderneming van Rialto Vastgoedontwikkeling B.V. heeft winkelcentrum De Groote Wielen in Rosmalen verkocht aan Bouwinvest Retail Fund.

Het wijkwinkelcentrum is het nieuwe centrum gelegen in de gelijknamige wijk en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 8.000 m2, waarvan 4.500 m2 is bestemd voor supermarkten Albert Heijn en Plus. Het winkelcentrum is verdeeld over drie bouwblokken en boven de commerciële ruimten zijn ook in totaal nog 100 woningen gelegen. 

Het winkelcentrum huisvest daarnaast diverse andere functies zoals kapper, bloemenwinkel, horeca, fietsenwinkel en zorgfuncties zoals een apotheek, een huisarts-, tandarts,  fysiopraktijk en een dierenkliniek.

Duurzaamheid
Er worden ca. 150 PV-panelen geplaatst voor de commerciële ruimten. Bovendien zijn de daken van de drie bouwblokken groen en komt er een eco-toren op één van de bouwblokken te staan. Deze toren is 26 meter hoog, gemaakt van een houten constructie, en biedt plaats aan diverse flora en fauna. Dit draagt bij aan het duurzame karakter van het wijkcentrum.

De verwachting is dat in het voorjaar van 2024 het gehele winkelcentrum geopend is.