Skip to content

Feestelijk start bouw moment!

Vandaag was een mooi feestelijk moment voor de inwoners van Teteringen, na jarenlang wachten is de bouw van het nieuwe winkelcentrum in combinatie met 31 duurzame appartementen eindelijk ‘officieel’ gestart. Wethouder Arjen van Drunen gaf samen met Cuore Ontwikkeling BV en VB Bouw het startsein voor de bouw van het nieuwe winkelcentrum. Toekomstige bewoners, omwonenden, ondernemers en projectbetrokkenen hieven het glas op een mooi, duurzaam en toekomstbestendig winkelhart voor Teteringen.

De Scheperij is gelegen aan de Oosterhoutseweg en is van oudsher een ontmoetingsplek voor de inwoners van Teteringen. Momenteel staat er nog een Jumbo supermarkt en Mitra slijterij naast de bouwplaats, maar deze gaan plaatsmaken voor het toekomstige parkeerterrein zodra het nieuwe winkelcentrum gereed is. In het nieuwe winkelcentrum zullen de Jumbo supermarkt en Mitra terugkeren. Een Aldi supermarkt en bloemist Bloem Today zullen worden toegevoegd aan het winkelaanbod. Boven de winkels worden 31 appartementen gerealiseerd, op dit moment zijn er reeds 29 appartementen verkocht.

De ontwikkeling heeft ruim 20 jaar geduurd, maar nu gaat het dan echt gebeuren, de bouw is reeds gestart en de eerste palen zijn geboord. De verwachting is dat de Jumbo, Mitra en Bloem Today voor de kerst 2023 haar deuren zal openen, de huidige Jumbo zal dan gesloopt worden en het parkeerterrein zal verder ingericht worden waarna ook de Aldi haar deuren zal openen begin 2024.

Ontwikkelaar : Rialto Vastgoedontwikkeling i.c.m. BDP Ontwikkeling B.V.
Aannemer : VB Bouw
Architect : Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten
Constructeur: van Nunen