Skip to content

Administrateur – Financieel medewerker

Bedrijf

Rialto Vastgoedontwikkeling B.V. en Rialto Vastgoedmanagement B.V. zijn gespecialiseerd in het realiseren en beheren van vitale en aantrekkelijke winkelcentrumgebieden. Onze kwaliteit zit in het ontwerpen en managen van winkelcentra waarmee zowel economisch als sociaal perspectief worden geboden. De combinatie van lokale ondernemers, landelijke winkelketens en woningbouw is de perfecte mix die zorg draagt voor het welzijn van  bewoners, consumenten en ondernemers (winkeliers). Samen zorgen zij voor het bruisende hart van een dorp, wijk of stad. Wij zijn zowel zakelijk als financieel volledig onafhankelijk en hebben een kleine en platte organisatie, met een oplossingsgerichte, no-nonsense stijl. Ons werk doen we vanuit een prachtig nieuw kantoor in een voormalig kazernegebouw in Vught. Meer informatie vind je op www.rialtovastgoed.nl en www.rialtovgm.nl.

Functie

Vanwege onze groeiende (vastgoed)portefeuille zoeken wij versterking van ons team. Als (allround) administrateur – financieel medeweker verzorg je samen met drie collega’s de volledige financiële administratie van zowel Vastgoedmanagement als -ontwikkeling. De werkzaamheden omvatten onder meer:

  • het aanmaken en bijhouden van administraties (in AFAS-software);
  • het inboeken van inkoopfacturen en aanmaken van verkoop- en huurfacturen;
  • het opstellen van debiteuren- en crediteurenoverzichten, en budgettaire (kwartaal)rapportages;
  • het aanleveren van nacalculaties van projecten.

Profiel

MBO of HBO-niveau door een diploma of ervaring in een bedrijfsadministratieve, boekhoudkundige richting.  Affiniteit met vastgoed en/of een (ruim) aantal jaren relevante werkervaring met vastgoedadministratie is een pré. Je beheerst behalve de Nederlandse bij voorkeur ook de Engelse taal, en bent bekend met tekst- en spreadsheetsoftware (Microsoft), boekhoudkundige software (bij voorkeur AFAS) en boekhoudkundige rapportages, van grootboek tot en met kwartaal rapportages. Zelfstandigheid, proactief, oplossingsgericht, flexibel en een hoge accuraatheid zijn onderdeel van jouw stijl. Denkwerk en handwerk doe je allebei. Onder tijddruk hou je rust en overzicht. Ons werk is maat– en mensenwerk. Je ambieert daarom een perfecte administratie, en onderhoudt goede contacten met debiteuren, leveranciers, eigenaren en andere betrokkenen.

Contact

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, in een gedreven team en inspirerende, groene kantooromgeving in Vught. Deeltijd is mogelijk, met een minimum van 24 uur/week en mogelijke toename in de toekomst.

Ben jij toe aan een volgende stap en andere werkomgeving, en denk je goed in dit profiel te passen?

Mail dan je CV met referenties en motivatie naar: b.jeucken@rialtovastgoed.nl of bel +31(0)6-46149724.
We leggen dan snel contact om te ontdekken of wij de functie hebben zijn waar jij je nieuwe uitdaging in vindt.